FIRA FARSDAG MED PLASK OCH SKRATT

När Hugo Geber, en visionär bokförläggare, introducerade farsdag i Sverige 1931, kunde han knappast ha föreställt sig att hans initiativ skulle bli en årlig tradition firad med så mycket värme och glädje. Geber insåg att fäder, precis som mödrar, förtjänade en dag dedikerad till att hedra deras oändliga kärlek och hårt arbete. Det tog inte lång tid innan andra söndagen i november blev en markerad dag i kalendern för att fira våra fäder, skiljande sig från den amerikanska traditionen som äger rum den tredje söndagen i juni.

Traditionell slips

Men varför nöja sig med en traditionell slips som present? Visst, det är en klassiker, men det är också en smula förutsägbar. Farsdag erbjuder en perfekt möjlighet att tänka utanför boxen och verkligen överraska din far med något som sprider glädje till hela familjen.

Det är här PoolKungen kommer in i bilden. Som experter på att skapa oändliga stunder av familjenöjen har PoolKungen tagit fram två fantastiska farsdagserbjudanden som garanterat kommer att göra ett plask! Tänk dig din fars glädje när han ser en skinande ny pool i trädgården, ett ställe där minnen kan skapas och familjen kan samlas för att njuta av soliga dagar tillsammans.

Festival av skratt

Förvandla din fars dag till en festival av skratt och gemenskap. Tänk dig honom, glidandes ner i poolen på en varm sommardag, eller spelar vattenpolo med barnbarnen. PoolKungen förstår att det inte bara är en pool, det är en investering i familjelycka.

Och det bästa av allt? Dessa erbjudanden är giltiga fram till och med den 12 november, vilket ger dig gott om tid att planera den ultimata överraskningen. Dessutom, vem har sagt att du inte kan skämma bort dig själv lite? Om du är en far, känner du kanske att det är dags att behandla dig själv med något extraordinärt. PoolKungen säger att det är helt i sin ordning att köpa sin egen farsdagpresent, särskilt när det handlar om något så upplyftande.

Så glöm den traditionella slipsen detta år och gör något ovanligt.
Ge din far, eller dig själv, gåvan av ren avkoppling och oförglömlig familjeglädje. Grattis på farsdag!